Hartelijk welkom op Welgoedkoopnietgratis.nl! Je vind hier een overzicht van de beste aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie. Het is zo simpel dat een verdere uitleg eigenlijk overbodig is.

Links selecteer je een provider naar keuze, vervolgens staan er enkele aanbiedingen waaruit je kan kiezen. Dit kunnen allerlei aanbiedingen zijn: sim-only, prepaid of abonnementen. Je kan de gekste aanbiedingen tegen komen, providers geven tegenwoordig vaak allerlei producten bij het afsluiten van bijvoorbeeld een abonnement; van wasmachines tot spelcomputers. En vergeet natuurlijk niet de gratis toestellen.

Daarom is het erg slim om eerst hier te kijken of er iets voor je bij zit. Het is toch erg spijtig als je een nieuw toestel koopt, en er later achter komt dat het goedkoper had gekunt. Of dat je er ergens anders zomaar een gratis spelcomputer bij had kunnen krijgen.

Als je een aanbieding hebt gevonden die je wel wat lijkt, dan klik je gewoon op de banner en wordt je automatisch doorgestuurd naar de betreffende aanbieding op de website van de provider. Daar kan je dan meer informatie lezen en je product bestellen.

De aanbiedingen en acties op deze website worden regelmatig geupdate, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Sinds kort hebben we ook de mogelijkheid om tegen betaling een tekstlink naar jou website op de index van Welgoedkoopnietgratis.nl te plaatsen. Je klikt gewoon op "Hier uw tekstlink?" en volgt de stappen. Betaling is mogelijk via Ideal, of door te bellen naar een betaald nummer met je mobieltje. Inwoners van Belgie kunnen alleen telefonisch betalen.

Mocht je nou toch nog vragen hebben, stuur dan even een e-mailtje via de contact button.